Home Sajtóközlemények PRADA phone by LG 3.0 – az okos divatikon

A PRADA és az LG együttműködéséből harmadszorra is egy kívül belül lenyűgöző, felsőkategóriás mobiltelefon született. A PRADA phone by LG 3.0-át nagy várakozást követően Londonban mutatták be a nagyközönségnek. A két vállalat már korábbi két készülékével maradandót alkotott a stílus, a kiváló anyagok és a technológia ötvözésével.

A PRADA Phone by phone by LG 3.0 nagyszerűen ötvözi a PRADA jellegzetes stílusát az LG innovatív technológiájával. A PRADA letisztult és markáns vonalai egy 4.3 hüvelykes és 800 nites különlegesen fényes kijelzőt szegélyeznek. A klasszikus fekete borítást, a hátlapon található PRADA Saffiano kézjegy teszi teljessé. Az LG speciális technológiájával (FLoating Mass) igyekeztek a készüléken található hardvergombokat a minimálisra csökkenteni és ezzel optikailag tovább fokozni a készülék 8.5 milliméteres keskenységét.

A PRADA Phone by phone by LG 3.0 kívül-belül egyaránt lenyűgöző. Az 1,0 GHz-es, kétmagos, kétcsatornás kialakítása biztosítja a nagy sebességet és teljesítményt, kétsávos Wi-Fi rendszerével pedig villámgyorsan netezhetünk, akárhol vagyunk.

Az okostelefon letisztult és egyedi formatervezése bekapcsolás után is visszaköszön. A PRADA Phone by phone by LG 3.0 speciális felhasználói felületet kapott, csak rá jellemző fekete, szürke és fehér menüvel illetve ikonokkal. A felhasználók ezen az egyedi menürendszeren élvezhetik az Android 2.3 Gingerbread operációs rendszer minden előnyét, amely később a 4.0 Ice Cream Sandwich-re is frissíthető lesz.

Az egyedi felhasználói élményt a 4,3 hüvelykes, 800 nites NOVA kijelző teszi teljessé. A megnövelt fényerejű kijelzőn szikrázó napsütésben is tökéletesen láthatjuk a 8MP-es kamerával készített fényképeinket vagy a 8GB-os belső memórián tárolt többi tartalmat.

A PRADA Phone by LG 3.0 tulajdonosai hozzájuthatnak a készülékhez tartozó kiegészítők sorához, mint például a PRADA márkájú tokhoz, vagy a Bluetooth headsethez.

 


(Sajtóközlemény)
A sajtóközleményeket az android@rook.hu e-mail címre várjuk.

Szólj hozzá