Home Hírek Beelőz a Huawei Honor

A Huawei készülékéről már többször írtunk. A Honor egy nagyon jó ár / érték aránnyal rendelkező mobil lehet, és az első hírekkel ellentétben nagy valószínűséggel hazánkban is kapható lesz, ráadásul versenyképes áron.

A cég készülékét eddig is sokan várták, de a legújabb hír várhatóan még nagyobb mosolyt csal az android fanok arcára; a legfrissebb információk szerint ugyanis a Honor lehet az első egyik okostelefon, ami megkaphatja a Google legfrissebb operációs rendszerét, az Ice Cream Sandwich-et hivatalosan is.

Felbukkant a Huawei oldalán ugyanis az Ice Cream Sandwich egy „demo-buildje”, egyelőre csak kínai nyelven. A cég úgy látszik, igen komolyan veszi a fejlesztést, hiszen alig egy hónappal az Android új verziójának a forráskódja kiadása után máris elkészítették a saját készülékre való buildet. A többi androidos telefonokat gyártó vállalat számára eddig is komoly fenyegetést jelentettek az új belépők a piacon, de a Huawei-val tényleg számolni kell, hiszen amint az látható, nem csak készüléket tudnak gyártanak, hanem a szoftver frissítésére is odafigyelnek, amivel a vásárlók szimpátiáját hamar el tudják nyerni.

Forrás: Huawei

Szólj hozzá