Home Hírek Jön, jön jön: Android Superguide!

Holnap nem csak a Mikulás jön, hanem a  PcWorld különszáma, a címben említett Android Superguide. Akit érdekel az Android világa, vagy még nem tudja eldönteni, hogy érdekli-e, annak bizony érdemes leszaladni holnap az újságárushoz, ugyanis több mint 100 oldalnyi zöld robotos információ vár arra, hogy az éhes olvasók felfalják. 

Majd 40 készülékről olvashattok benne (tábla gépek és mobiltelefonok vegyesen a nagyító alá kerültek) és akinek már van okostelefonja, az is garantáltan talál benne olvasnivalót, hiszen több mint 30 alkalmazásról is olvashatunk a Pc World kiadványában.

Ha még ez sem lenne elég, 6 meghatározó hazai blogról is találtok egy-egy oldalt a kiadványban, így talán kicsit közelebb is kerülhettek azokhoz a személyekhez, akik Magyarországon az Android lázában égnek, és nap mint nap azon dolgoznak, hogy a friss híreket a Ti monitorotokra kerülhessen.

A 112 oldalas újság ára egyébként pénztárcabarát, kevesebb mint 900 forintért egészen biztosan tartalmas és hasznos olvasnivaló lesz. Keressétek holnap a Relay és Inmedio üzletekben.

Szólj hozzá