Home Sajtóközlemények Víz alatt is fényképez az új strapabíró Red Bull MOBILE telefon

Eddig nem látott képességekkel felvértezett készülékkel bővül a Red Bull MOBILE kínálata. November 22-től elérhető a Red Bull életstílushoz illeszkedő androidos okostelefon, a Sony Ericsson XperiaTM active, amely nem csupán strapabíró, por-és vízálló, de a mobiltelefonok közül elsőként víz alatt is aktiválható kamerája.

A Red Bull MOBILE kínálatában mától elérhető új SonyEricsson strapamobilját valóban extrém körülményekre tervezték, az aktív életstílust kedvelő felhasználók igényeihez igazodik. A telefon gyárilag por- és vízálló: 1 méter mélységig, 30 percen át ellenáll az édesvíznek, karcálló multi-touch képernyője pedig akár vizes kézzel is használható. A készülék nedvességtűrő tulajdonságát tetézi, hogy kamerája a víz alatt is aktiválható, azaz a mobiltelefonok között elsőként az active-val a vízfelszín alatt is készíthetünk fényképeket és videókat. A felvételeket később a Reality Display Mobile BRAVIA® Engine technológiának köszönhetően kiváló minőségben élvezhetjük a készülék kijelzőjén.

A telefon számos egyéb, az extrém felhasználást kedvelők számára hasznos funkcióval rendelkezik, így például tartozék a barométer, az iránytű és a beépített GPS is. Az active-ot választók emellett előre telepített sport applikációkat is kapnak, amellyel saját edzéstervüket alakíthatják és ellenőrizhetik teljesítményüket.

A Red Bull MOBILE előfizetői számos egyéb kiváltságot is élvezhetnek, számukra ugyanis díjmentesen elérhető a Red Bull MOBILE mobilportál, ahol friss híreket, időjárás és sportinformációkat olvashatnak. A Red Bull Gyorsítósáv programjának köszönhetően a Red Bull MOBILE előfizetők pusztán mobiljuk felmutatásával soron kívül és/vagy díjmentesen juthatnak be az együttműködő szórakozóhelyekre és eseményekre. Sőt, az előfizetők készülékükkel beléphetnek a Red Bull Világába is: exkluzív filmvetítéseken vehetnek részt, sztárokkal találkozhatnak, így idén nyáron például kezet rázhattak Sebastian Buemi Forma 1-es versenyzővel. A szerencsések ráadásul januárban Besenyei Péter társutasaként hódíthatják meg a fellegeket.

Kucsera Gábor többszörös világ- és Európa-bajnok kajakozónk november 22-én már át is vette saját Sony Ericsson XperiaTM active Red Bull MOBILE-ját, így már az új strapabíró telefonja kíséri el őt az Olimpiára felkészítő téli edzőtáborba. Az új előfizetők a készülék megvásárlásakor két új RBM tarifacsomag közül választhatnak, amelyek a piaci igényeknek meglelően a korábbinál 2,5-szer nagyobb adatforgalmi keretet kínálnak a havi csomagban.

További információ a Sony Ericsson XperiaTM active Red Bull MOBILE Edition-ről és az új, All-in és All-in+ tarifacsomagokról:

www.redbullmobile.hu


(Sajtóközlemény)
A sajtóközleményeket az android@rook.hu e-mail címre várjuk.

Szólj hozzá