Home Sajtóközlemények Mobil Weekend – Támogatják a fejlesztőket

Mint azt már talán tudjátok, november 25-27-én lesz a Mobil Weekend rendezvény, melyen az első napi Microsoft-Nokia konferencia után indul a két és fél napos fejlesztői verseny. A versenynek nevezési díja van, 9.900,- Ft, ám ezért a pénzért a rendezők sokmindent biztosítanak, mi pedig biztosítjuk a versenyzőknek, hogy még jobban megérje nevezni.

Amit a rendezők biztosítanak:

  • 3 napi teljes ellátás, a legfinomabb ételek és borok, amennyi belétek fér
  • 2 VIP network event, ahol találkozhattok a mobil fejlesztői szakma befektetőivel, menedzsereivel, valamint folyamatos fejlesztői workshopok. Ezek egyikét én fogom megtartani.
  • A győztes csapat alkalmazását megveszik 500.000,- Ft-ért, melyből fejenként legalább 100.000,- Ft a Tiéd lehet (Mivel ez másokkal közös alkalmazás lesz, így egyébként sem tudnád árulni. Ha viszont megtetszik a közös munka, írhattok újabb appot együtt, tehát semmit sem veszítetek). Ha egy befektetőnek megtetszik valamelyik app, szintén megveheti 500.000,- Ft-ért.

Amit a Microsoft Magyarország biztosít:

  • Ha egyetemista vagy, és Windows Phone 7-re fejlesztesz, a Microsoft Magyarország állja a nevezési díjadat, amennyiben beleférsz a keretbe, mely 10 fejlesztőt, 5 grafikust és 5 marketingest (alkalmazástervezőt) jelent.

Amit az swGuru biztosít:

  • Ingyenes bemutatkozási lehet.ség egy riport keretében, ahol még jobban megismerhetnek a potenciális megrendelők, munkaadók
  • A közreműködéseddel készült alkalmazás bemutatása a NapiApp.hu oldalon, és egy hónapig az ajánlott alkalmazások közé kerül az ikonja.
  • 20.000,- Ft + ÁFA érték. kedvezmény az swGuru tavasszal újrainduló iPhone, Android és Windows Phone 7 tanfolyamaira, amennyiben szeretnéd átképeztetni magad. Ez a nyeremény át is ruházható.

Mit kell tenned ahhoz, hogy az swGuru támogatását megkapd:

  • Regisztrálj a versenyre a megfelel. regisztrációs lapon, és az „Amire büszke vagyok” rovatban tüntesd fel, hogy az swGuru oldalról érkeztél. Regisztrálni itt tudsz: http://mobilweekend.hu/jelentkezes/ A regisztráció módosított határideje november 18, ha még nincs javítva, akkor is tudsz regisztrálni.
  • A regisztrációról kapott visszaigazoló e-mailt küldd el nekünk az info@swguru.hu címre, ezzel jelzed, hogy indultál a versenyen.

A versenyhez mindenkinek sok sikert kívánunk!

 


(Sajtóközlemény)
A sajtóközleményeket az android@rook.hu e-mail címre várjuk.

1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá