Home Hírek ZTE Skate a T-Mobile-nál

Feltűnt a T-Mobile oldalán a ZTE legújabb készüléke, a nemrégiben bejelentett ZTE Skate. A készülék 4,3 hüvelykes kijelzővel, 800 MHz-es processzorral és Android 2.3.5 (Gingerbread) operációs rendszerrel érkezik. 

A kategóriájában vonzóan versenyképes árazású telefon mindössze 11,35 mm „vékony” és nagyméretű, 480×800 pixeles kapacitív TFT-kijelzővel, valamint 5 megapixeles CMOS-érzékelős, autófókuszos kamerával van ellátva. Akár 32 GB kapacitású, mikro SD memóriakártyával is bővíthető. A jól használható, nagy kijelző ellenére súlya mindössze 136 g, ami a könnyen zsebrevágható kategóriában tartja a készüléket. Adatátviteli sebessége 7,2 Mbps letöltést és 5,76 Mbps feltöltést tesz lehetővé. FM rádió, 802.11 b/g Wi-Fi kapcsolat és 1400 mAh-s akkumulátor teszi még sokoldalúbban használhatóvá a telefont.

A ZTE készüléke MédiaMánia XL díjcsomaggal már 0 forintért is elvihető, de ha egy kisebb csomaggal is beérjük (mint például egy MédiaMánia S) akkor sem kell többet fizetünk érte, mint 18 ezer forint. Dominóban, kártyás kivitelben pedig 45 ezer forintot kell leszurkolni, ha haza akarjuk vinni a telefont. Vajon megismétli a Blade sikerét?

Szólj hozzá