Home Játékok A hét játéka: Wind-up Knight

Bár még hét közepe van, és a Duke Nukem 3D is nemrég futott be, most mégis másik játékot ajánlunk a hét játékának. Nevezetesen, ami az utóbbi időben jelentős időre le tud foglalni, az a Wind-up Knight. A játék nemrég került ki a Marketre, de máris több mint 100 ezres letöltési számmal büszkélkedhet, bár ehhez valószínűleg az ingyenessége is hozzájárul.

A játékban egy felhúzós kis katonával vagyunk (fixme, nem jöttem rá még, hogy micsoda pontosan) és pályákon különböző akadályokon és ellenségeken kell átverdesnünk magunkat úgy, hogy közben összegyűjtjük a fontos dolgokat, amiből aztán fel tudjuk fegyverezni magunkat. Természetesen célunk is van: meg kell menteni a hercegnőt a gonosz Fekete Lovagtól. Kapaszkodjunk meg, mert igazán tempós játék a Wind-up Knight, nem lehet lazítani. A készítők szerint igazi konzol-játék érzés kínál és ez igaz is. 3D grafika, egyszerű irányítás, pörgős és néhol igazán nehéz pályák.

A grafika nagyon szép, és tényleg három-dimmenziós, így az alsó kategóriás telefonokon valószínűleg nem fog futni. A készítők a már koros Nexus One-t adták meg, mint minimum hardver igényt, ami igazán nem tűnik már soknak napjainkban. Több mint 50 pálya, titkos kártyák minden pályán, a Wind-up Knight kitesz magáért, nagyon sok órán át tud lekötni.

Samsung Galaxy S2 tulajoknak: a készítők tudnak a lassulásról, és már dolgoznak a javításon.

Letöltés: https://market.android.com/details?id=com.robotinvader.knightmare&feature=banner

1 hozzászólás to this post
  1. Ingyenes pályák csak az első könyvben vannak, azok után fizetni kell…
    Am tényleg jó, a pályán még el vannak rejtve plusz dolgok (vmiféle könyvek?) amik rejtett helyeken vannak, de felveszed akkor hibátlanra (S) lehet teljesíteni a pályákat, persze ha felveszed még az összes pénzt is .

Szólj hozzá