Home Hírek Videón a Galaxy Y Pro

A Samsung nem híve annak, hogy gyárt egy – két féle telefont és táblagépet. Ahogy arról már beszámoltunk, a teljes Galaxy telefonsorozatot megújították, és alapvetően új modellekkel készülnek. Lassan nincs olyan hónap, amikor nem hallanánk valami új premierről, bemutatásról.

Most a Galaxy X Pro kapott egy videót, ahol bemutatja, hogy miben erős. Mivel a készülék teljes QWERTY billentyűzettel bír, így egyértelmű, hogy a Samsung az üzenetküldést helyezte fókuszba, ráadásul már a saját Chat On alkalmazásukkal. A billentyűzet mellett a telefonnak természetesen van érintőkijelzője is, így a játékokról sem kell lemondanunk. A Blackberry stílusú készülék árazása egyébként pénztárcabarátnak ígérkezik, holland hírek szerint 163 euróba fog kerülni, ami átszámítva alig 50 ezer forint.

Az olcsó húsnak híg a leve, szokták mondani: a Galaxy Y Pro nem kapott egy élvonalbeli hardvert, 2.6″ QVGA kijelzővel, 3 megapixeles kamerával szerelik, természetesen Wifi, Bluetooth (3.0) és GPS, illetve a microSD kártya foglalat is az alapfelszereltség része. A készülékre a Samsung az Android 2.3-as verzióját telepíti, természetesen a szokásos saját userinterface-ükkel.

Reméljük, a Galaxy Y Pro hazánkba is eljut, hiszen jó árával és szolgáltatásaival a piac egyik nyertese lehet.

Videó:

Szólj hozzá