Home Hírek Újabb édesség érkezett a Googleplex elé

Vannak olyan hagyományok, amiket nem szabad, és nem is érdemes megszakítani. Így gondolják ezt a Google-nél is, hiszen már évek óta, amikor megjelenik az Android legújabb verziója (amelyet hagyományosan egy édességről neveznek el), a Googleplex 44-es épülete előtt feltűnik egy hatalmas édesség. Ez jelzi „hivatalosan” is, hogy bizony az új operációs rendszer már itt van a küszöbön.

Az Android fejlesztőgárdája a vadiúj twitter profiljukon szólt, hogy „valami finomság jön”, ami természetesen nem a pizzafutárra utalt, hanem arra, hogy feltűnt az Ice Cream Sandwich figurája.

Emellett már az is hivatalos, hogy az új Androidot és friss Google telefont is Hong Kong-ban mutatják be október 19-én, helyi idő szerint délelőtt 10 órakor, ami az időeltolódás miatt nekünk sajnos hajnalra esik, így csak a legkitartóbbak követhetik itthon élőben a bemutatót. Stream ugyanis lesz a YouTube.com/Android címen, ahogy mindig.

1 hozzászólás to this post
  1. Spica firmware melyet innen http samsung-firmware.webs.com WEBPROTECT-samsungandroidi5700.htm tolthetsz le. Multiloader alkalmazas es Spica OPS Odin403.zip http androidhungary.com downloads 2010 odin403.zip ..3. I5700 driver drv5700.zip http androidhungary.com downloads 2010 dvr5700.zip ..4.

Szólj hozzá