Home Hardver Egy kis plusz: Galaxy Tab 7 Plus

Úgy tűnik, a Samsungnak bejött a pluszozás, a Galaxy S Plus bemutatása után ismét felfrissíti egy modelljét, de jelen esetben egy táblagépet, mégpedig a 7 hüvelykes Galaxy Tab-ot. Ezzel tovább bővült a cég táblagép kínálata, a 7, 7.7 8.9 és 10.1 után itt a Galaxy Tab 7 plus.

Ha egy mondatban le akarjuk írni, hogy mi a Tab 7 plusz, akkor azt mondanánk, egy jobb, vékonyabb, könnyebb és gyorsabb 7-es modell. A felturbózott Galaxy Tab 7-esre a Samsung már a táblagépekre való Honeycombot telepíti, abból is a 3.2-es verziót. A készülék lelkét egy kétmagos, 1.2 Ghz-es processzor adja, ami mellett találunk még 1 GB RAM-ot, két kamerát és természetesen GPS-t, wifit, bluetootht és 3G kapcsolódási lehetőséget is. A készülék 16, illetve 32 GB beépített tárhellyel rendelkezhet.

A becslések szerint a cégnek 400 dollár alatti áron kell kínálnia a felfrissített modellt, ha versenyben akar maradni a többi gyártóval. Hiszen a verseny egyre kiélezettebb, főleg az Amazon Fire megjelenésével, ami alapvetően átrajzolhatja az eddigi erőviszonyokat.

 

Hasonló cikkek

Szólj hozzá