Home Játékok Bohóckodás, enyhe nyúlással

Ha azt mondanám, hogy az AceViral legújabb játéka, a Clowning Around merőben új ötleteket valósít meg, akkor bizony hazudnék. A fejlesztők le sem tagadhatnák, hogy a Cut the Rope című, népszerű játékból alaposan merítettek. A végeredmény szerencsére azonban nem egy buta klón lett, hanem egy egészen jó játék.

Öt különböző scene-ben összesen 75 pályán lehetünk egy kicsit cirkuszosak. A Clowning Around ugyanis visszarepíthet minket gyerekkorunkba, és felidézheti a cirkusz hangulatát. A játék szép kidolgozású, hangulatos zene kíséri a játékunkat – ami azonban egy idő után kicsit idegesíthető is lehet. Amint említettem tehát a készítők egy kicsit merítettek más játékokból is. Hasonlóan a Cut the Rope-hoz, itt is el kell juttatni a tárgyakat a célhoz, és ehhez ebben a játékban is el kell vágunk a megfelelő köteleket, a megfelelő sorrendben. Béka helyett vizes hordók a célok, ebbe kell belevezetni a gömbé összehúzódott bohócot, hogy sikerüljön a mutatvány.

Az egyszerűbb pályákon még semmi extra nincs, később aztán feltűnnek ágyúk, teleportáló kalapok (ez már ismerős lehet), trambulinok, többszínű hordók és sok más meglepetés, amivel a furmányos pályákat tudjuk megoldani. Az ingyenes verzióban 15 pálya áll rendelkezésünkre, ez azért elég hamar kivégezhető, a többi hatvanhoz meg kell venni a játék teljes verzióját, ami kicsivel több mint 200 forint, így nem sok befektetés több órányi szórakozásért.

A játék egyébként még nagyon új és friss, ezért elképzelhetőek benne kisebb hibák, bakik, de teljesen jól játszható. Futtatásához minimum Android 1.6-os verzió kell, ezen felül azonban mindenen elmegy, remekül néz ki telefonon, és táblagépen is.

Letöltés:

Szólj hozzá