Home Hírek Újabb komoly forrás erősítette meg az ICS októberi érkezését

Korábban egy San Franciscoban tartott konferencián a Google volt vezetője, Eric Schmidt csepegtette el, hogy az Android következő verziója, az Ice Cream Sandwich októberben vagy novemberben fog megjelenni. Ezúttal a Notion Ink CEO-ja Rohan Shravan nyilatkozata erősítette meg, hogy már nem kell sokat aludni ahhoz, hogy megérkezzen a Google legújabb édessége.

 

Rohan a cég hivatalos blogján egy posztban ejtette el azt, hogy a Google október végén fogja kiadni az Ice Cream Sandwich frissítését, ami után a cég táblagépei még novemberben megkaphatják az új android verzióját. Továbbá azt is megtudhattuk, hogy Texas Instruments OMAP4 megoldása lehet az ICS vezető platformja, amelyről szintén hallhattunk már pletykákat idén nyáron.

„Official … Ice Cream Sandwich update in November after Google’s launch in late Oct”

Emberünk egyébként tavaly pontosan megjósolta, hogy a Gingerbread december hatodikán fog megjelenni, és ez pontosan így is volt. Rá kicsit több mint egy héttel debütált a Nexus S, így ha marad ez a tempó, tényleg igazak lehetnek azok az előzetes pletykadömpingek, amik a Nexus Prime novemberi megjelenéséről írnak.

Szólj hozzá