Home Játékok Box It 2!

Nem mondom, hogy a hét játéka, mivel még csak kedd van, de annyi biztos, a Box It 2! egy remek játék, ami több órányi szórakozást és fejtörést garantál. Nem ügyességi játékról van szó, hanem inkább logikai, így nem a lefekvés előtti időszakra ajánlom, hanem amolyan reggeli ébresztőnek, hogy beinduljanak az agy tekervényei.

Főszereplőnk Mark, aki az ősi inka elásott kincseit keresi, Kazarakt romjainál. Feladatunk az, hogy inka ösvényeken keresztül megoldjuk a feladványokat, a megfelelő helyekre elhelyezzük a szobrokat. Ha sikerül, kincs ütheti a markunkat. Röviden ennyi a sztori, leegyszerűsítve kő kockákat kell meghatározott helyekre beállíthatunk a pályán. A pályát körülvevő ösvény azonban trükkös, behálózza a játékteret is. Egyszerre csak egy kockát mozgathatunk, azt is csak fel, le, jobbra és balra. Ha fal mellé kerül, akkor máris bajban vagyunk, mert nem tudjuk onnan kimozgatni. A játék számolja az időt, és a lépésszámot, ezek alapján ha ügyesek vagyunk, és gyorsan, kevés mozgatással oldjuk meg a feladványokat, több pontot / kincset szerezhetünk.

A teljes verzió(k)ban 100 pálya vár ránk, szóval nem kell aggódni attól, hogy pár óra alatt végigvisszük a játékot, garantáltan több napra le fog kötni bennünket. A Box It! 2 demoja, ingyenes és fizetős verziója is elérhető a Marketben, utóbbiért nagyjából 300 forintot kérnek a fejlesztők, ami elnézve, hogy hány óra játékot is kínál a program, abszolút nem sok. Ha nem akarunk még ennyit sem kiadni, akkor marad az ingyenes verzió, amiben a reklámokkal kompenzálják a fejlesztők a játék árát.

Letöltés:

Szólj hozzá