Home Hírek Sony Ericsson Xperia ray

A svéd-japán gyártó egy újabb készüléke érhető el a hazai forgalmazóknál, az Xperia ray immár megvásárolható a T-Mobile üzleteiben. Az Xperia ray csupán 9,4 mm vastag, alumíniumkeret fogja körbe. A telefonnak 3.3 hüvelykes 854×480 pixeles LED megvilágítású kapacitív TFT, a Sony-féle Mobil BRAVIA technológiát használó kijelzője van. 

Kép készítésekben mindig erősek voltak a Sony Ericsson mobilok, a ray-ben egy 8,1 megapixeles kamera található, amellyel akár HD (720p) videókat is rögzíthetünk. A telefon lelke a már jól ismert 1 GHz-en üzemelő Qualcomm Snapdragon processzor, ami mellé fél GB RAM-ot készített be a gyártó. Beépített tárhelye 1 GB, de ebből a felhasználó csak 300MB-tal gazdálkodhat, de természetesen SD kártyával bármikor bővíthető a belső tárkapacitása.

A fedélzeten az Android 2.3.3-as verziója található, amit természetesen a Sony Ericsson megbolondított a saját felhasználó felületével, ami már azért jóval kiforrottabb, mint az első időkben, így sokkal jobban testre-szabható.

Az Xperia ray-ért kártyás csomagban 90 ezer forintot kell leszurkolnunk, aki viszont hajlandó befizetni egy MédiaMánia L csomagra, az már 40 ezer forintért is hazaviheti.

Szólj hozzá