Home Hardver A Samsung megerősítette a Nexus Prime kiadását

Bár a készülékről egyre többet, és egyre biztosan tudhattunk, most már tényleg bizonyossá vált, a következő Google mobilt is a Samsung készíti, a készülék neve pedig Nexus Prime lesz. Onnan tudható mindez, hogy a telefon adatait tartalmazó Usage Agent xml fájl megjelent a Samsung saját oldalán. A xml-ből megtudható az is, hogy a telefon kódneve a GT-I9250, amire már szintén korábban is tippelni lehetett.

A GT-I9250 modellről már az elmúlt hónapokban szivárogtak ki adatok, mint például wifi, illetve bleutooth tanúsítványok (ezeket meg kell szerezni egy-egy új készüléknek mielőtt forgalomba kerülhet), és sejthető volt, hogy a Samsung vagy a Google adja ki a készüléket.

Érdekesség, hogy a felöltött XML fájlból az látszik, hogy a készülék kijelzőjének a felbontása 480×800 pixel lesz, ami ellent mond a korábban kiszivárgott pletykáknak, találgatásoknak. Mindenesetre az biztos, hogy a telefon megjelenése egyre közelebb van, várhatóan ősz körül dobják piacra, talán egy időben az iPhone 5-tel? A telefon mellett természetesen a másik várt érdekesség az új operációs rendszer, az Android – talán – 4.0-as változata lesz, az Ice Cream Sandwich.

Hasonló cikkek
1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá