Home Hardver Sony Ericsson Xperia arc S

A svéd-japán cég a berlini IFA kiállítás kapcsán megrendezett sajtótájékoztatón mutatta be legújabb és legerősebb Xperia készülékét, az Xperia arc S-t. A korábbi Xperia arc modell sem volt lassú, az új S modell azonban még erre is ráver sebességben, gyorsabban alakítja át a médiafájlokat, gyorsabban kezeli a kamerát, és a weboldalakat is gyorsabban rendereli.

Az új Xperia arc S, ahogy a nemrégiben bemutatott neo V, megkapta a  Sony 3D panoráma technológiát, valamint hozzáférést kínál a Sony Entertainment Network „Music Unlimited” és „Video Unlimited” szolgáltatásaihoz.

A Sony Ericsson Xperia arc S-ben 1,4 GHz-es processzor található, kijelzője is gigászi, 4,2 hüvelykes, amely szintén a korábban már említett Reality Display Mobile  technológiát használja (BRAVIA® Engine). A Sony Ericsson modelljei mindig is kiemelkedtek a fényképezési minőségükkel, ez a modell sem kivétel:  8,1 megapixeles kamerát kapott, ami az Exmor R technológia segítségével rossz fényviszonyok között is jó képeket tud készíteni.

A Sony Ericsson Xperia arc S 2011 negyedik negyedévétől lesz elérhető a kiemelt piacokon.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá