Home Programok Jön az Instragram is Androidra

Úgy látszik, lassan tényleg minden szoftver- és hardvergyártó beszáll az Android egyre erősebben növekedő táborába. Az Instragam egy egyszerű képkészítő és effektező program, ami iOS platformon már bizonyított, nagyon népszerű, rengetegen használják (olyannyira népszerű, hogy a Twitter meg is próbálta felvásárolni, sikertelenül).

Persze létezik Androidra is több ilyen program már, az egyik legnépszerűbb például a PicPlz, ami egy jól kidolgozott oldalt is rakott a program mögé, kicsit közösségi site formájában – erről itt írtunk. Szóval az Instragram nem üres piacra jön, de a név és a presztízs sokat jelenthet, sok androidos felhasználót elszippanthat a program.

Az minden esetre már eleve jó jel, hogy nem akarnak összecsapni egy appot csak azért, hogy kint legyenek az Android Market-en. Saját Androidos csapatot építenek fel, és a legjobb embereket akarják megkeresni a projekthez, erősítette meg a vállalat vezetője, Kevin Systrom.

Az Instagram tehát jön, bár pontos időpontot nem tudunk, hogy hetekben vagy hónapokban kell gondolkoznunk. Abban biztosak lehetünk, hogy egy kicsit biztos felpörgeti majd az Android piacát.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá