Home Hardver Feltűnik a Huawei Honor

A Huawei eddig leginkább megfizethető és alacsony kategóriájú telefonjairól lehetett ismerős. Egy új modellnek hála elképzelhető, hogy kitörhet a középkategóriából, hiszen a nemrégiben kiszivárgott „Honor” nevű modell mind kinézetre, mint a specifikációja alapján bőven a középkategória felett van. Az látható, hogy a Huawei nem nagyon akart vacakolni a tervezéssel, a készülék könnyen összetéveszthető a Samsung mostani modelljeivel.

A készülékház alatt egy – ismeretlen magszámú – 1.4 GHz-es Snapdragon processzor van. Kamerája 5 megapixeles és HD (720p) videó felvételre alkalmas. A készülék megjelenítője egy 4 hüvelykes kijelző (minden bizonnyal kapacitív és multitouch). Az áramellátásról egy 1930 mAh-es akkumulátor gondoskodik, ami bizony szükséges is a nagy kijelző mellé.

A készüléken Android 2.3 van, Flash támogatással. Több részlet egyelőre nem szivárgott ki a Huawei új modelljéről, reméljük még idén eljut Európába is.

Hasonló cikkek
3 hozzászólás to this post
  1. […] olvashatunk a Huawei U8860 okostelefonról, más néven a Honor-ról. A készülékről már mi is beszámoltunk érintőlegesen, a Huawei ezzel a modellel egy szintet előrelépett, és végre olyan telefont készített, ami […]

Szólj hozzá