Home Hack CyanogenMod 7 a HP TouchPad-en

A HP készülékét nagyon hamar felkapta az Android underground közössége, és első számú kedvenc lett (erre nyilván rászolgált a 99 dolláros ára is). Azonnal megindultak a törekvések és a fejlesztések arra, hogy portolják a Google operációs-rendszerét a táblagépre.

Egyesek egyébként azt állították, hogy már eleve Androiddal felszerelve kapták a készüléket, ami valószínűleg valami demo vagy dev modell lehetett, amin a programozók próbálgatták a lehetőségeket. Most pedig az egyik legnépszerűbb Android ROM, a Cyanogen csapata jelentett be egy nagyon remek hírt: sikerült felrakni a készülékre a CyanogedMod 7-es verzióját. Természetesen egyelőre még nem stabil és végleges a megoldás, ezért nem is elérhető, egyelőre csak egy YouTube videónak örülhetünk.

A készülő megoldás ráadásul lehetővé teszi, hogy a táblagépen több operációs rendszer is legyen egy időben, és a felhasználó bekapcsoláskor el tudja dönteni, hogy most webOSt, Androidot vagy valami mást szeretne elindítani. A jelenlegi build Gingerbread 2.3.5-ön alapul.

(via rootzwiki)

Szólj hozzá