Home Hardver Sony Ericsson Live with Walkman

Elkészült a japán-svéd cég legújabb mobilja, ami főleg a zenekedvelőknek fog tetszeni, hiszen az új androidos mobillal új erőt visznek a Walkman mobilok piacába. A nemes egyszerűséggel „Sony Ericsson Live with Walkman” névre keresztelt készülék egyértelműen a cég első android-walkman hibrid modelljének, a W8-nak a folytatása. A W8 tulajdonképpen egy walkmanizált X8-as volt, azonos hardverrel.

Az új készülékben friss hardver kapott helyet, nem egy csúcskészülék, de a mostani mezőnyhöz képes még egyáltalán nincs lemaradva. A rendszer magját az 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzor,  512 MB RAM memória és egy Adreno 205 grafikus chip képezi. Ezek felelősek azért, hogy a készülék megfelelő sebességgel mozgassa az Android 2.3-as verzióját. Kijelző és kamera szinten sincs semmi újdonság, már „lepróbált” hardverek teljesítenek itt is szolgálatot:  3,2 hüvelykes, HVGA 320×480 pixel felbontással, és 5 megapixeles kamera, 720p videofelvételi lehetőséggel.

Amitől jobb és „zenésebb”, mint a többi készülék a piacon, az egyrészt a dedikált Walkman gomb, az xLOUD hangzásrendszer és a Sony Ericcson speciális szoftver csomagja:

  • Media Discovery (zenék, videóklippek)
  • Sony Qriocit (rengeteg zenéhez és filmhez férhetünk hozzá egy kattintással)
  • TrackID (zenefelismerés)

Az új készülék az utolsó negyedévben lesz kapható (fekete és fehér színösszeállításban), árazása egyelőre ismeretlen, de várható, hogy a középkategóriát tudják meglőni ezzel a hardverrel a Sony Ericsson-nál.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá