Home Hardver Új szupertelefonnal készül a SonyEricsson

A pletykák szerint a SonyEricsson egy új, és várhatóan „szupertelefonnal” készül. A cég eddig is jó minőségű és nagy teljesítményű mobilokat dobott a piacra, de igazán nem tudtak ellenfelei lenni a Samsung Galaxy S2-jének.

A hírek szerint a SonyEricsson új modellje ráadásul már a legújabb trendeknek megfelelően a 3D jegyében készülhet. Ezzel a cég talán megszorongathatja a HTC Evo 3D-t vagy az LG Optimus 3D modelljét. A készülék kijelzője hatalmasnak ígérkezik, a pletyka szerint 4.7 hüvelykes is lehet, elképesztő 1280×720 pixeles felbontással.

A SonyEricssont bár kihúzta a mélyebb gödörből az Android, de igazán sikeres nem lett a mobiltelefon gyártók között. A Samsung és a HTC egyelőre nem igazán enged más céget érvényesülni az androidos telefonok piacán. Az új készülék mérete már kicsit feszegeti a használhatóság határát, ráadásul a 3D-s kijelző jól hangzik PR-es doksikban, a felhasználók nem igazán vannak oda érte, még a TV-k piacán is éppen hogy bontogatja a szárnyait ez a technológia, a telefonokon pedig még kisebb réteg értékeli. Mindenesetre azért érdeklődve várjuk az új szupermobilt a svéd-japán gyártótól.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá