Home Programok Viber – Ingyen telefon már Androidra is

Viszonylag hosszú és átfogó béta teszt után a napokban elkészült a Viber androidos változata is. A Viber egy olyan alkalmazás, amellyel ingyen hívhatjuk, illetve üzenetet küldhetünk azoknak az ismerőseinknek, akiknek szinten fel van telepítve a program. Az ingyen alatt azt kell érteni, hogy a cég nem számít fel pénzt az adattovábbításért, sem a programért, így esetleg ha nem wifin lógunk, maximum a mobilhálózat használatáért kell fizetnünk.

Már jó ideje használom a béta verziókat, és komoly gondot nem tapasztaltam, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy a mérnökök jó munkát végeztek a programmal. A szoftver az iOS piacon már jó ideje elérhető, és szerencsére a két verzió egymással kompatibilis, így iPhone-os és androidos ismerőseinket is bátran hívhatjuk. A kliens a telefonkönyvünk segítségével automatikusan megállapítja, hogy ismerőseink közül kinek a mobilja „viber ready”, és őket egy Viber csoportba külön el is szeparálja.

Bár a piacon nem egyedülálló, mégis érdemes vetni a Viber-ra egy pillantást. Az alkalmazás és a szolgáltatás egyelőre ingyenes, a programban még reklám sincsen. A készítők szerint az app által nyújtott VO-IP hívás ráadásul jobb hangminőséget garantál, mint a sima GSM alapú. Népszerűségét és létjogosultságát jól jelzi, hogy egy nap alatt több mint 100 ezren töltötték le, több ezren értékelték a szoftvert, és egyelőre 5 csillagos minősítése van a Marketben. A Viber futtatásához minimum 2.1-es Android szükséges.

Letöltés:

Hasonló cikkek
46 hozzászólás to this post
  1. Hello!
    ÉLrdeklődnék a felől,hogy ha telefonomra (iPhone4) feltöltöttem ituneson keresztül és véletlen töröltem..újra telepítettem és újra kell regisztrálni a telefonszámot! No de a kód ugyan az amit először küldtek és nem enged tovább! Lehet valahonnan törölni az előző reg.-et v érvényes e az újnál és esetleg valamit rosszulcsinálok?! Kösz előre is a választ!

  2. sziasztok! engem az érdekelne, hogy telefonáltam vele (x8-ról sg galaxyra-mással nem is próbáltam telefonálni ) és a másik fél nem volt wifin de kb 2 percig tudtunk telefonálni ő ugyanúgy tud nekem wifi nélkül SMSt küldeni, de én csak akkor látom hogyha bekapcsoltam. tudj valaki hogy ez mitől lehetett? előre is köszönöm!! 🙂

  3. Sziasztok!
    Samsung Galaxy Minim van.
    Letöltöttem a Vibert, regisztráltam a telefonszámommal a megfelelő formátummal, de nem kaptam semmilyen kódot smsben. És a Viber kódkérő oldalán se kapok. (ide úgy jutottam hogy írta hogyha 1 percen belül nem kapok sms-t akkor menjek oda)
    Mi a teendő?
    Mi lehet a hiba?
    Vodafones előfizetésem van. Ez gond lehet?

  4. Kedves Dani. ha még más nem segített én így csináltam,Sony Ericsson XPÉRIA Mini10 telóm van,30-as. Telódon menj be: Market-Apps-Kommunikáció-Topp Free és onnan le tudod tölteni. Bár Kódot én sem kaptam,de reménykedem,hogy valahogy SIKERÜL.Sok szerencsét. Üdv. Erzsi

  5. Pancsa, a kód minden reg alkalmával változik.. kétszer ugyanazt nem küldi el.. beírod a telószámot azt küld egy sms-t..

    Deeh viszont vki segítene nekem h hogyan lehet azt megcsinálni h Alfs kerneles x8amon fusson ez a program mert azt írja h nem támogatott ez a verzió..

  6. Jó program régen fent volt mikor mobilnet volt most már vezetékes :/ Nemt tud valaki olyan programot ahol vezetékes netre is csatlakozik a wifi?

  7. Hatalmas felhasználó tábora van a Nokia telefonoknak, de azok nem androidosak, hanem symbiant használnak.
    Mi az oka annak, hogy a nokia okostelefonosokat hanyagolják?

  8. Érdeklődnék,hogy a csengőhangot be lehet e állítani az eredetire?? Ha valaki tudja,légyszi írjátok meg! Köszi…

  9. Sziasztok!

    Nekem olyan problémám van, hogy Gmail-es vagyok, a marketen keresztül letöltöttem a Viber programot. Viszont a Viber elindítása után a „Continue” gobra kattintok, és aztán csak a „Load” felirat látható egy másik ablakon.
    Nem engedi, hogy a telefonszámomat beírja, illetve email vagy kódot sem kaptam! Már 5 alkalommal letöröltem, és nem javult semmi!
    Mi lehet a probléma? A készülékem Sony Ericsson X8!
    Előre is köszönöm a válaszokat!

  10. Sziasztk.
    Nekem az a problemem van hogy elkéri az elején a telefon számom, viszont utána nem csinál semmit. apám s írt nekem viberen ugye de nem jezi. nem is hívhatok, üzit se küldhetek. ez mitől van?

  11. Sziasztok!

    Nekem HTC Wildfire-em van, viszont nem tudom letölteni a vibert, mert azt írja ki, hogy az eszközön nincs elég hely. Ez nem igaz,sem a telefon, sem az sd kártyára, mert mindkettőn van hely.A legjobb lenne, ha be tudnám állítani azt,hogy az sd-re mentse eleve a programot. Ezt viszont nem tudom,hogy kell beállítani.

    Légyszíves segítsetek!! Köszi

  12. Egy nagy rakás szar.Egyáltalán nem működik.A kódot ugyan megkapom,de a megadásnál hibát ir ki.Samsung galaxy s Plus-on használhatatlan!!!!

  13. Szeretném,ha valaki segitene abban,hogyan kell letölteni a vibert, és csak androidos telefonnal lehet? és a telefonon hól lehet találni ezt a lehetőséget? köszönet ha valaki segitene!

  14. Hogyan lehet a viberhez kódot kapni?
    A régi telefonhoz első regisztrációm során könnyen kaptam kódot. A régi kódhoz esetleg hogyan lehet hozzájutni?

  15. Sziasztok, én le tudnàm tölteni csak a marketbe nem tudok bejelentkezni mert nem tud kapcsolodni a szerverrel sehogyse pedig van netem 🙁

  16. xperia e-re feltelepült, azóta forog a betöltés…készüléken kell valamit beállítani? mit tegyek?

  17. Sziasztok!
    A telefonom elromlott,és szervizben volt. Így nem tudtam deaktiválni magam. Most újra letöltöttem,de nem kapok kódot. Mit tegyek? Segítsetek kérlek!

  18. Viber nagyon jó amíg volt, hirtelen megszűnt létezni és nem engedi ujból telepiteni, kész.Samsung GT-55830 , kösz

  19. Feltetepitettük pc-re a legfrisebb verziót.Viszont a másik fél egyáltalán nem hall engem ,én őt igen.A mikorfonnal minden ok,mert skype-on működik.-Mi lehet a baj?Már nagyon sok beállitást próbáltunk,de nem változott semmi.Segítséget kérünk,fontos lenne!
    Üdv!

  20. Segítséget szeretnek kérni. Iphone4-én van és mióta szoftver lett frissítve rajta nem működik a viber egy napig a kódot se kaptam meg aztán mikor megkaptam és beírtam azt írta ki ,hogy helytelen a kód. Mit tudok most tenni?

  21. Sziasztok, nekem olyan prolémám lenne hogy barátnömmel akarunk beszélni de nem halljuk egymást, talán wifi kell hozzá hogy halljuk rendesen egymást??

  22. Sziasztok ! Tudna nekem segíteni abban, h.üzit nem tudok küldeni 2 napja csak fogadni . Samsung Galaxy y telóm van. Segítségeteket előre is köszönöm .

  23. Sziasztok!

    Nokia 5800 XpressMusic telefonom van. Idáig futott rendesen a viber.
    Egyik nap deactiváltam!
    Azóta nem tudom újra activálni.
    Hiába küld kódot azt írja ki hogy írjam be a kódot a mezzőbe!
    Valaki tudna segíteni?
    Előre is köszönöm

Szólj hozzá