Home Hírek Perlik az LG-t az Optimus 2X miatt

Kaliforniában a felhasználók beperelték az LG-t, a gyártó hibásnak vélt Optimus  G 2x készüléke miatt (ott ezen a néven érhető el). A hibákon túl a vásárlók még arról panaszkodnak, hogy a cég nem is reagál a megkereséseikre és a folyamatos panaszokra.

A hibák leggyakoribb forrása a kijelző és meglehetősen gyenge akkumulátor üzemidő. A LG a vásárlók panaszaira úgy tűnik, nemigen reagál, nem adott még ki nyilatkozatot, hogy mitől lehetnek a hibák, illetve hogy akár egy új szoftver frissítéssel lehet javítani az akkumulátor teljesítményén.

Az LG érintett modellje itthon is kapható, és a telefonguru.hu-on az olvasható, hogy már a hazai felhasználók is hasonló hibákat észleltek, de egyelőre per-ről még nem hallani.

Az Optimus 2x megjelenésekor nagy sztár volt, mindenki istenítette a készüléket, de úgy látszik, a gyártónak nem sikerült megfelelően optimalizálni a telefont, a nagy teljesítmény láthatóan az akkumulátor rovására megy, ráadásul a két magos processzort még elég kevés élethelyzetben lehet kihasználni. A cég mobiltelefon ágazata továbbra is negatívban van, nem hozza az elvárt eredményeket.

Szólj hozzá