Home Játékok Napi ingyen app – aTilt 3D Labyrinth

Az Amazon Androidos piacteréről ma reggel 9-től az aTilt 3D Labyrinth tölthető le ingyenesen, a szokásos 3.99 dolláros ára helyett. A játék a Marketben is megtalálható Labyrinth -hoz hasonló. A telefont a talajjal párhuzamosan kell tartanunk, és úgy mozgatnunk, hogy a pályákon a golyó a célba érjen be, ne pedig a fekete lyukakba, mert különben veszítünk.

Az aTilt játékban tényleg 3D-sek a pályák, ahhoz azonban, hogy ilyen nézetben játszunk vele, természetesen a telefon grafikus gyorsítójának támogatnia kell a 3D-s megjelenítést. Akinek régebbi mobilja van, az se csüggedjen, kikapcsolható a három dimenziós megjelenítés. Személyes véleményem szerint ez egyébként sokkal használhatóbb mód, nekem kicsit zavarta a szememet, ahogy “térben” láttam a pályát.

Pályából nem lesz hiányunk, a készítők nagyon sok beépített labirintussal kényeztetnek. Ezeket több nehézségi szintbe sorolták, így a kicsik is jól szórakozhatnak a játékkal a könnyű szinteken, míg a hardcore játékos próbálgathatják ügyességüket és gyorsaságukat a bonyolultabbakon.  Ha valaki kijátszotta a beépített pályákat, akkor sem kell csüggedni, saját maga is csinálhat újakat az aTitl Level Editor oldalán. (Itt a használatához kell egy kód, amit a telefonon lévő app ír ki a Your Maps részen.) De természetesen a többi játékos által készített pályákat is letölthetjük a telefonunkra, és azokat is végigjátszhatjuk.

Az eredeti Marketben elérhető a játék ingyenes verziója is a fizetős mellett. Ha 700 forintot megér, letölthetjük a teljes verziót, de ha gyorsak vagyunk, a mai napon az Amazon rendszeréből ingyenesen is hozzájuthatunk.

4 hozzászólás to this post
  1. @Dood: az Amazon szarságai ugyanúgy megtalálhatóak az Android Marketben, egyszerűen csak akkor írunk róluk, amikor éppen ingyenes letölthetőek.

Szólj hozzá