Home Hírek Óriási akcióban a Google Nexus S a T-Mobile-nál

Jelentősen csökkentette a T-Mobile a piacon lévő Nexus S mobil árát a mai napon. Céges előfizetéssel már 0 forint-tól is elhozható, de a dominós ára is nagyon kedvező, alig több mint 60 ezer forint, ha a webshopban vesszük meg a készüléket.

Mit is kapunk ennyi pénzért? A Nexus S a Google legújabb fejlesztői telefonja, erre a készülékre jönnek ki minden esetben a friss Android verziók. A Nexus S hardverben nem a legerősebb készülék a piacon, vannak már nála erősebb, „több magos” telefonok, de még mindig bőven a csúcsmodellek közé tartozik. Processzora 1 Ghz-es Cortex A8 (Hummingbird). 16 GB-os belső háttértárral rendelkezik, ami sajnos memóriakártyával nem bővíthető.

Kijelző Super AMOLED SLCD, amely 4.0 hüvelyk átmérőjű WVGA, 480×800 pixel felbontással. Videótelefonálásra is alkalmas, hiszen az 5 megapixeles hátlapi kamera mellett a készülékház elején is van kamera.

Részletes bemutató: http://mobilegeeks.hu/2010/12/06/bemutatkozik-a-nexus-s/

4 hozzászólás to this post
  1. És nincs belőle egy darabs sem. A webshopból azonnal elfogyott, az üzletekben nincs. Tegnap még azt mondták érkezik, ez volt a weboldalon is és most…Tádá: Ez a termék már nem rendelhető. Köszi az akciót „T”!

Szólj hozzá