Home Hírek HTC Desire Gingerbread frissítés

Ma jelentette be a HTC, hogy a Desire készülékek számára fejlesztett Gingerbread minőségi ellenőrzése a héten elindul. A hírt pár perccel később a HTC magyarországi képviselete is megerősítette/lefordította.

Hi all- We’re excited to share that we are testing our build of Gingerbread for HTC Desire and will start doing quality assurance for it this week. When we have an update on availability we’ll post another announcement. Thanks for your support!

Friss: 2011. június 30.   Hello! Örömmel osztjuk meg Veletek, hogy a HTC Desire számára fejlesztett Gingerbread minőségi ellenőrzése a héten megkezdődik. Amint lesz információnk a frissítés elérhetőségéről azonnal jelentkezünk. Köszönjük a türelmeteket!

A HTC még korábban hozta nyilvánosságra, hogy nem lesz a Desire készülékeken Android 2.3. Nagy zúgolódás lett belőle, és pár nappal később jött a “frissítés”, hogy mégis meg tudják oldani a dolgot.

2 hozzászólás to this post
  1. Zsír, puszi a pocijukra!
    Kérdés (mert engem speciel ez jobban érdekel): akkor esetleg arra is van esély, hogy a htcsense.com oldalon is ‘támogatott’ lesz a ‘sima’ Desire?

Szólj hozzá