Home Játékok Napi ingyen app: FireBall

Az elmúlt héten ismét sikerült játékfüggővé válni, nemcsak nekem, jó aránnyal fertőztem meg az ismerősöket is. A program, ami a telefonhoz kötött, a CYG által készített FireBall.

Aki szerette a Fruit Ninját, az a FireBall-ban sem fog csalódni. A játékban különböző formájú alakzatot kell szétvagdalni, vagy inkább faragni, egy bizonyos százalék alá. Ez persze túl egyszerű lenne, így az alakzatban tűzlabdák mozognak folyamatosan. Egyes labdák a segítségünkre vannak, de a legtöbb inkább veszélyes számunkra. A szabály egyszerű: ne érjünk a labdákhoz, és ne is válasszuk szét őket. Úgy csökkentsük a forma méretét csapásainkkal, hogy a tűzgömböket nem érintjük. Ahogy a pályákon hámozzuk át magunkat, egyre furmányosabb alakzatokkal, és egyre alacsonyabb százalékokkal találhatjuk szembe magunkat.

Pontjaink számlálásra a Scoreloop-ot használja az alkalmazás, ahol össze tudjuk hasonlítani magunkat a többi játékossal, kiderül, hogy hol állunk a világranglistán. A FireBall 50 szabadon játszható pályát tartalmaz, és ha minden igaz, továbbiak is jönnek még.

A FireBall ingyenesen letölthető a Marketből:

Szólj hozzá