Home Játékok Napi ingyen app: Jenga

Ma egy igazi klasszikus játék modern átiratát tölthetjük le az Amazon oldaláról ingyen. A Jenga-t a NaturalMotion Games készítette, normális esetben 3 dollárba kerül, így aki szereti ezt a fajta szórakozást mindenképpen próbálja ki.

A játék grafikája bámulatos, teljesen három dimenziós. A blokkok kidolgozása hibátlan, és nagyon életszerű. A készítők nem hanyagolták el a játék hátterét sem, az is nagyon szép. A Jenga tornyot körbe tudjuk forgatni könnyedén, majd egy tapintással ki tudjuk választani azt a blokkot, amit ki szeretnénk húzni. Ezek után már csak óvatosan ki kell húzni az elemet, és felrakni a torony tetejére. Pass-‘n’-Play mód segítségével akár barátainkkal is játszhatunk, így teljes lehet az élmény.

A többszemélyes játékmód mellett a Jenga-ban két „egyéni” mód is van, egy klasszikus és egy arcade-nek nevezett. A klasszikusban, ahogy az nevéből is következhet, a megszokott módon működik minden. Az arcade módban viszont több extrát is kapunk. Az egyik például, hogy a fadarabok színesek, a másik pedig, hogy különböző extra pontgyűjtési lehetőségeink vannak.

A program természetesen tárolja és követi pontjainkat és statisztikáinkat, mind a helyi, mind a globális verzióban.

A játék gépigénye elég magas, a 3D megjelenítés miatt a régebbi készülékeken valószínűleg nem fog elindulni. Aki teheti, próbálja ki, hiszen nagyszerű időtöltés a Jengázás, még a telefonon is.

Letöltés

Szólj hozzá