Home Játékok Újabb Angry Birds részek

A Rovio addig üti a vasat, amíg meleg, de ez várható is volt. Újabb Angry Birds részekkel bombázzák a rajongókat, a frissítésekkel próbálnak az élvonalban maradni. Kérdés, hogy vajon meddig tudnak még ott lenni, meddig elég a rajongóknak, illetve inkább a hétköznapi játékosoknak, hogy más-más pályákon kell csúzlival lődözni a madarakat.

A legfrissebb kiadás, az Angry Birds Rio kapott egy közepesebb frissítést, amivel 15 új pályán játszhatunk. Az új pályák mellett debütál egy új madártípus is, szóval van újdonság rendesen. Az új epizódban csillognak a vakuk, hullik a konfetti, szóval teljes a karneváli hangulat. Kérdés, hogy a nem elvakult fanokat ez meghatja-e, és felkelti-e az érdeklődésüket.

Ezen felül azonban az alap Angry Birds is kap egy új epizódot (bármelyik nap megjöhet a frissítés a Rovio twitt-ei alapján), amiben most a föld alá mehetünk, ahol különféle bányákban, barlangokat kell a régi, ismerős zöld disznókat pusztítani.

Az Angry Birds Rio frissítése androidosoknak egyelőre csak az Amazon App Store-jában érhető el, tippünk szerint minimum 1 hét kell neki, mire a hivatalos Android Marketből is letölthető lesz.

Szólj hozzá