Home Hírek Új Galaxy S: új firmware és modell

Bár már itthon is kapható az új Galaxy S 2, a gyártó a korábbi modellt sem hanyagolja el. Erre ad tanúbizonyságot az, hogy egy új frissítés szivárgott ki, amely a Galaxy S -hez köthető.

Pár hónapja jött ki hivatalosan is a 2.3.3 a Galaxy S-re, és máris úgy tűnik, hogy a mérnökök már egy új szoftveren dolgoznak, ami valószínűleg a 2.3.4 lesz. Az új verzió a felhasználók szemszögéből nem hoz radikális változásokat, várhatóan csak a rendszer mélyén történtek módosítások, amiknek köszönhetően a telefon stabilabb és gyorsabb lesz.

Galaxy S Plus

Szinténe a Galaxy S-hez kapcsolódó hír, hogy itthon is kaphat lesz a Galaxy S felfrissített verziója, a Plus.  Ez a telefon valahol az eredeti Galaxy S és a Galaxy S2 között helyezkedik el. A készülék jobb processzorral (Qualcomm MSM8255T), nagyobb akkumulátor (1650 mAh) kapacitással és egy 14,4 Mbites HSPA+ adapterrel rendelkezik. Más fontos belső tartalom nem változott. Kicsit frissül a külső is, alumíniumból készült hátlapot kap a Plus.


Kép: Vodafone / Facebook

Akinek a Galaxy S 2 ára túl sok, de egy olyan mobilt szeretne, ami az év végére nem lesz még elavult, annak jó választás lehet a felfrissített Galaxy S Plus.

Szólj hozzá