Home Hírek Új Huawei készülék a T-Mobile-nál

Egy újabb mobiltelefonnal bővül a hazai okostelefon paletta. Az “új fiú” a Huawei U8500 modellje, amelyet itthon a T-Mobile kezd el forgalmazni. A gyártó általában az alsóbb szegmenseket célozza meg termékeivel, így van ez a most debütáló készülékkel is, amelyhez igen kedvező áron lehet hozzájutni.

A Huawei U8500 központi egysége egy 600MHz CPU, tehát nem egy erőbajnokról van szó, de ettől még a hétköznapi felhasználóknak biztosan elég lesz. A kapacitív, 3.2 hüvelykes TFT kijelző 320 x 480 pixel felbontásra képes. A mobiltelefont még tavaly dobta piacra a gyártó, akkor Androd 2.1-gyel, szerencsére mostanra már a 2.2 (Froyo) is elérhető, a T-Mobile is ezzel az operációs-rendszerre forgalmazza.

A mobiltelefon előfizetéssel akár 0 forintért is elvihető, de aki a kártyás verziót részesíti előnyben, annak sem kell mélyen a zsebébe nyúlni, hiszen alig több mint 30 ezer forintért már megvásárolható.

3 hozzászólás to this post
  1. Várjuk a tesztoldalakon a teszteket. Van itt jobb is a az alsó szegmensben: ZTE_Blade, Pulse Mini (miért is nem kapható tovább?)
    Tudod: 150 MB belső memória, egy picit kevésnek tűnik a 600Mhz prockóhoz,még ha Froyo fut is rajta, vmint a video: 352×288 képfelbontás, 15 fps; ez gyenge; hiába nagyon olcsó, és amúgy, biztosan jó. Kérünk meghatározó oldalaktól tesztet: Mobilarena, Mobilport, stb. Sürgősen.

    Várjuk a teszteket akár a Mobilport, vagy a Mobilarena lapjain.
    A video gyenge 352×288 képfelbontás, 15 fps, nem is beszélve a memóriáról:150 MB belső memória; persze bővíthető, de a teljesítményt meghatározza: talán a Pulse Mini (miért is nem kapható TM-nél?) is jobb felállással bírt. Na, ja, ólcsó; és a pénzért jó. Persze, ott a ZTE Blade sokkal jobb feltételekkel. Hát, a TM alsó szegmens üzletpolitikája???

  2. hali 4 napja van meg a telefon 10 15 x leeset eddig kicsi kar de semmi baja de kicsit néha gondolkodik 8 gb -os memória kártyát elég gyorsan kezeli képe elég otvar amit készít de el megy ,menü rendszere elmegy usb-n keresztül egyből memória kártyára tudsz tenni dolgokat egyenlőre ennyi még friss telo 😀

Szólj hozzá