Home Programok AllSport GPS

Séta, futás, kerékpározás, vagy bármilyen más sport űzése során jöhet jól az AllSport GPS alkalmazása. A sportolás minden fontos paraméterét tudja rögzíteni, mikor, mennyi ideig, merre jártunk. Természetesen a program számolja az elégetett kalóriákat is. Az egyes edzés eredményeit online tárolhatjuk az allsportgps.com oldalán, ahol később bármikor visszanézhetjük az eredményeinket.

A programot használhatjuk akár személyi edzőnek egy jól megtervezett futásteljesítményhez, de aki csak fogyni szeretne, annak is jó társ lehet az AllSport GPS. Az AllSport oldalán akár előre meg is tervezhetjük az edzéstervünket térképen, egyszerű kattintásokkal. Az elért eredményeket feltölthetjük az AllSport oldala mellett Facebookra és Twitterrre is. Az edzések alatt a program segítéségével még zenét is hallgathatunk, hiszen úgy mindig könnyebb teljesíteni a kihívásokat.

Ingyenes verzió: https://market.android.com/details?id=com.trimble.allsportle&feature=search_result

A program ingyenes, de létezik fizetős verziója is, ami természetesen jóval több szolgáltatást kínál. A RunKeeper ellen nehéz újat mutatni, de aki kísérletező típus, az feltétlen nézze meg.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá