Home Hírek Bónusz Brigád app

A Bónusz Brigád – saját állításuk szerint – az első igazi közösségi vásárlói piactér Magyarországon. A Brigád felkutatja a legjobb helyeket, legjobb szolgáltatásokat, majd az árakat lealkudják, esetenként 50 vagy  akár 60 százalékkal is. Ahhoz persze, hogy a dolog összejöjjön, és megkapjuk a kedvezményeket, az esetek többségében el kell érni egy minimum vásárlói limitet, de az az utóbbi időben mindig összejött, köszönhetően annak, hogy az oldal páratlanul sikeres lett.

A Bónusz Brigád Androidos alkalmazással nem maradunk már le egyetlen napi ajánlatról sem, bárhol, bármikor könnyedén ellenőrizhetjük, hogy az adott napon milyen kedvezményeket vehetünk igénybe. Az app-ba regisztrálhatunk, de használhatjuk a Facebook-os fiókunkat is a bejelentkezéshez, csakúgy, mint a weboldalon.

Sajnos nem egy teljesen egyedi Android alkalmazásról van szó, hanem az iPhone-ost portolták át, legalábbis a felületek erre utalnak. Ennek megfelelően kicsit „idegen” az app működése, nem a megszokott Android alkalmazás felületű. Ha ezzel együtt tudunk élni, akkor azonban használható a program. A nekünk tetsző ajánlatokat megvehetjük, kuponjainkat átnézhetjük, akár még térképen is. Egy apró negatív megjegyzés, sajnos itt-ott karakterkódolási problémákkal küzd az app, némelyik ajánlatnál nem jók a magyar ékezetes betűk. Android 1.6 felett telepíthető az alkalmazás.

Letöltés:

https://market.android.com/details?id=com.cit.android.bonuszbrigad.activities&pli=1

Szólj hozzá