Home Hardver Forma 1 app a hétvégére

Személy szerint én már tavaly is örültem volna neki, de ne legyünk kicsinyesek, még éppen időben készültek el vele. Megérkezett ugyanis a hivatalos Forma 1 Android alkalmazás a Marketre, még az idénynyitó Ausztrál időmérő előtt.

Így bárhol vagyunk, mindig tájékozódhatunk a legfrissebb Forma 1-es történésekről, hogyan áll az edzés, vagy éppen a futam. Természetesen voltak eddig is rajongói alkalmazások, vagy promo appok (egy-egy csapat névadó sponzora), ám ezek nem nyújtottak stabil és megbízható működést.

Az alkalmazással tulajdonképpen szinte ugyanazokat az adatokat látjuk, amiket a csapatok. Azon túl, hogy a pálya összes adata a rendelkezésünkre áll, még a folyamatosan változó adatokat (légnyomás, szélsebesség, páratartalom, hőmérséklet) is nyomon tudjuk követni.

Természetesen a futamon is hasznos társ az alkalmazás, akár a tévé előtt ülve is. Ugyanis ahogy az időmérő edzéseken, úgy a futamokon is percről percre minden versenyző kör – és szektoridejét láthatjuk. Az élő adatok mellett az archív információkhoz, statisztikákhoz is hozzáférhetünk, így a futam után is élvezettel tudjuk használni a Forma 1-es alkalmazást. Az eddigi beszámolók és rövid tapasztalat után azt mondhatjuk, jól sikerült az app, bár tény, hogy az androidos verzió inkább egy iOS port, így a fejlesztők értelemszerűen nem használták ki 100 százalékban az Android rendszerében rejlő dolgokat, és kicsit “idegen” hatást is kelhet program. Ettől még a Marketben lévő legjobb Forma 1-es alkalmazás, így aki szereti a száguldó cirkuszt, mindenképpen tegyen egy próbát. (A teljesértékű használatához regisztrálni kell a formula1.com oldalon.) Az alkalmazás futtatásához minimum 1.6-os Android szükséges.

Letöltés: https://market.android.com/details?id=com.formula1.twothousandelevenapplication

Hasonló cikkek
1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá