Home Játékok Megjelent az Angry Birds Rio!

Ma elindult az Amazon saját App Store-ja, több mint 3000 minőségi androidos alkalmazással. Ahogy látható az Amazon kicsit más felfogásból közelíti meg a Marketet, mint a Google. Ők inkább a minőségre adnak, kevesebb, de jobb alkalmazást kínálnak letöltésre.

Zászlóshajónak mindjárt itt az Angry Birds legújabb része a Rio, amely exkluzívan az androidosok számára csak az Amazon boltjából érhető el – hivatalosan. Emellett azonban még jó pár húzónevet sikerült maguk mellé állítaniuk, amelyek garantálják azt, hogy az Amazonas App Store-ban kiváló alkalmazásokat találjunk.


Csak sajnos nem mi. Ahogy a Google Marketből, úgy az Amazon App Store-ból is egyelőre ki vagyunk zárva – US bankkártyaszámra és címre van szükségünk a regisztrációhoz, noha az Amazon például régóta szállít hazánkba is a népszerű e-book olvasójából, és a hazai felhasználók elektronikus könyveket vehetnek is a cégtől. Úgy látszik, azt gondolják, a magyar Android felhasználók még nem érettek meg erre, vagy egyszerűen nem látnak a piacban elég lehetőséget.

Mindenesetre azért nem maradunk mi sem Angry Birds nélkül, a játék telepítője már kiszivárgott, és számos portálon elérhető. Amíg hivatalosan nem tudjuk letölteni a játékot, számunkra más út sajnos nem marad, mint az “illegális” letöltés: http://www.sendspace.com/file/l98ute

A Rio egyébként egy villámteszt után elmondható, hogy nagyon jól sikerült, rendesen újítottak az alkotók a programban. Ez viszont nem ment a kompatibilitás minőségére, és így a régebbi telefonokon is jó sebességgel fut a program.

1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá