Home Hírek ZTE Blade a Telenornál is

Ma már a Telenornál is vehetünk ZTE Blade-t. A propelleres cég itthon a második szolgáltató, aki a ZTE készülékét forgalmazni kezdi.

A ZTE Blade itthon is nagyon népszerű modell lett, köszönhetően a kellemes árával és az ehhez társuló teljesítménnyel. A Blade itthon LCD kijelzővel kapható (máshol van Amoled-es verzió is), amely 480×800 pixelt képes felmutatni. Memóriából 512MB -tal látták el, de a gyárban valamiért ebből csak 256MB-ot engedélyeznek. Természetesen ügyes hackerek már régóta megtalálták a megoldást arra, hogy kihasználjuk a telefon teljes erőforrását. A Blade 2.1-es Androiddal kerül a boltokba, de már 2.2 sőt, 2.3-as főzött ROM is elérhető rá.

Azok akik még csak barátkoznak az Androiddal és nem szeretnének nagy összeget kidobni egy telefonra, nekik kiváló választás a Blade.

8 hozzászólás to this post
  1. OFF:

    Egy ideje megjelennek a fizetős appok, a webes marketban, és ez árak forintban vannak. Persze letölteni nem enged…

    Ez valaminek az előjele is lehet 🙂

  2. „Memóriából 512MB -tal látták el, de a gyárban valamiért ebből csak 256MB-ot engedélyeznek. Természetesen ügyes hackerek már régóta megtalálták a megoldást arra, hogy kihasználjuk a telefon teljes erőforrását.”

    a t-mobile-nál az első szériában valóban csak 256 mb volt, később aztán már 512-vel hozták forgalomba. ráadásul elérhetővé tették a 256-os készülékek számára is az upgrade lehetőségét, ami nem jár garanciavesztéssel, úgyhogy teljesen legális módszer, hackelésnek egyáltalán nem nevezném.

  3. „a t-mobile-nál az első szériában valóban csak 256 mb volt, később aztán már 512-vel hozták forgalomba. ráadásul elérhetővé tették a 256-os készülékek számára is az upgrade lehetőségét, ami nem jár garanciavesztéssel, úgyhogy teljesen legális módszer, hackelésnek egyáltalán nem nevezném.”

    Vissza kell rá raknom a régi rom-ot? mert jelenleg 2.3-asson fut. És valami olyasmit hallodtam hogy igy elveszti a garanciáját. És ez jelent + költséget ha beviszem upgrade-re? Vagy esetleg itthon megtudnám csinálni? És hogy kell kérnem? Bemegyek és mondom hogy szeretném felhúzatni 256 -ról 512-re?
    Előre is köszönöm válaszod…

  4. helikopter – Hackelésnek nevezik akik tudják hogy pontosan mit jelent a fogalma…
    Olvass utána mielőtt írsz valamit! 🙂

Szólj hozzá