Home Hírek Samsung Galaxy Store – fizetős alkalmazások magyaroknak

Rálicitál a Samsung a Google-re, és alkalmazás boltot indít Magyarországon. A Samsung Galaxy Store-ban a hazai felhasználók is vásárolhatnak fizetős szoftvereket.

Legálisan itthon nem juthatunk fizetős játékokhoz, ahhoz, hogy a Marketen tudjunk vásárolni, fel kell törnünk telefonunkat, és külső programokhoz kell fordulnunk, hogy elérjük a teljes választékot.

A Galaxy Storeban érthetően csak olyan programok és játékok vannak, amelyeket Samsung készülékeken tudunk használni. A fizetős tartalmak között olyan minőségi alkalmazások vannak, mint például a NFS: Shift, az Asphalt 5, az Assasin’s Creed, a Sims 3 és a Monopoly.

A jelenleg támogatott készülékek:

  • Samsung Galaxy Spiace
  • Samsung Galaxy 3
  • Samsung Galaxy S
  • Samsung Galaxy Mini
  • Samsung Galaxy Ace
  • Samsung Galaxy Tab

Az eszközök várhatóan még idén bővülnek, hiszen a hamarosan megjelenik a Galaxy S 2 és a Tab új verziója.

A Samsung egyébként semmi újdonságot nem csinált, nem akarta feltalálni a spanyol viaszt. Egyszerűen készített egy alkalmazásteret, ahova a hazai fejlesztők feltölthetik fizetős alkalmazásaikat. A Samsung ugyanúgy, ahogy a Google, 30 százalék jutalékot tesz zsebre. A fizetős alkalmazások vásároláshoz csak egy netes használatra alkalmas bankkártyára és egy – természetesen – ingyenesen My Samsung profilra van szükségünk. Ezek birtokában csak meg kell látogatni a Samsung webboltjának oldalát – galaxystore.hu – a mobilunkkal és máris indult a vásárlás. Külön jó hír, hogy a Samsung piacterébe bárki, ingyen csatlakozhat, tehát a fejlesztőktől nem kér pénzt a regisztrációért.

A játékok ára 590-től 1490 forintig terjed jelenleg. A Samsung lépése üdvözítő, kíváncsiak vagyunk, a Google vajon hogy reagálja le a dolgot. Hagyja vajon, hogy a Galaxy Store kinője magát, vagy elindítja hirtelen a vásárlási lehetőséget itthon is?

1 hozzászólás to this post
  1. Na vegre valaki!!! Mondjuk a Tabomra ingyenesen tolthettem le a NFS Shiftet,de ilyen arakon tuti en os vasarolnek valami jo strategiai jatekot,vagy tenyleg hasznos alkalmazast. Gratula a Samsungnak.

Szólj hozzá