Home Hírek Motorola Xoom – mégis elérhető árú lesz?

A Motorola Xoom-ról szól az utóbbi pár hónap. Hivatalosan januárban debütált a táblagép, amely az Android legfrissebb, 3.0-as verzióját futtatja. A 3.0 aka Honeycomb kifejezetten a táblagépekre lett kifejlesztve, így nagyon sokan várták már, hogy a Google megmutassa, milyen OS-t küld az iOS ellen.

A Xoom az első hírekkel ellentétben Európában is használható lesz, tehát nemcsak CDMA hálózatokon, hanem a GSM-eken is működőképes lesz – jó hír nekünk. Ami viszont még jobb hír, hogy a korábban 1200 dollárról szóló pletykák túlzásnak bizonyultak, a 3G-s verzió 799 dollárért, míg a Wifi-only már 600 dollárért hazavihető.

Hogy mit jelent ez? Hát például azt, hogy ha a wifi-s verziót nézzük, 120 ezer forintént hozzájuthatunk a legfrissebb Androiddal felszerelt, 10 hüvelykes táblagéphez. A Xoom-on 5 megapixeles kamera és HDMI kimenet is helyt kapott. Az ár és a tudás tekintetében könnyen lehet, hogy a Motorola készüléke lehet az első Android tábla, amelynek komoly lehetősége lesz arra, hogy megszorongassa a most piacvezető iPad-et.

1 hozzászólás to this post
  1. “120 ezer forintént hozzájuthatunk a legfrissebb Androiddal felszerelt, 10 hüvelykes táblagéphez.”

    Mármint ha az USA-ban élünk. Eu-ban a 600 dollárból jó esetben lesz 600 euró, plusz jön rá az ÁFA. Így máris 200 000-nél tartunk.

Szólj hozzá