Home Egyéb Sexy Geek Party

Az iGeek.hu a Vodafone főtámogatásával megszervezi a legnagyobb Sexy Geek party-t. Jövő héten csütörtökön egy hatalmas party “sorozat” veszi kezdetét. A külföldön már méltán népszerű Sexy Geek Party elsőként kerül megrendezésre hazánkban, több androidos oldal mellett a blogunk is támogatója, médiapartnere a rendezvénynek.

De hogy miről is van szó, jöjjön a party közleménye:


Ez egy nyílt forráskódú buli, ami annyit tesz, hogy okos telefonnal bárki számára ingyenes a belépés, valamint köztünk akkora nagy kocka lehetsz, amilyen csak szeretnél, itt ez dicsőség. Félreértés ne essen, ez nem “Star Wars Geek Party”, ami csupán arról szól, hogy együtt nézzük a Csillagok Háborúja ismétléseit. Nem, itt bizony valódi party lesz, testfestett csajokkal, ahol az ital akciót a Coronita adja, a térerőt pedig a Vodafone!

Nyereményjáték:

Jelöld be a Facebook oldalunkon, hogy milyen okostelefonnal érkezel. A jelölők között egy iPod nanot sorsolunk ki, aminek a nyertes választja ki a színét.

Jelezd a Facebook event oldalunkon is, hogy ott leszel! ;-)

Íme néhány iránymutatás a partyhoz, hogy biztosan elvegyülhess:

  • A bulira érdemes mindenkinek beöltözni és a lehető legszexisebb formáját hoznia, mert a legjobb és legötletesebb jelmezeket díjazzuk!

Fiúknak:

Fehér vagy kockás ing és csokornyakkendő. Ha nagyon rég vetted már fel valamelyik sorozat karakter jelmezedet, akkor most itt a lehetőség. Ha pedig fázós típus vagy, akkor Steve Jobs garbójában és egy klasszikus Levis 501-es farmerban is divatosan feszíthetsz, de a sportcipőt se felejtsd, ha az Apple CEO-jának babérjaira akarsz törni.

Lányoknak:

A diáklány jelmeznek biztosan örülne minden kocka férfi, de ha simán csak sexy szerelésben jöttök, akkor már sokat tesztek a Geek-ekért, hogy végre valós 3D-ben élvezze a gyönyörű nők látványát.

UNISEX és szinte elengedhetetlen, az igazi Geek-ek védjegye:

Hasonló cikkek
0 4951

0 1675

Szólj hozzá