Home Hírek Elérhető árú Huawei eszközök

A Huawei szép lassan jön fel a gyártók rangsorában, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy 2011 slágeréből, a táblagépek piacából ők sem akarnak kimaradni.

Két új eszközt jelentettek be, egy telefont, az IDEOS X3-t és a már említett táblát, a S7 Slim-et. A telefonon 3.2 hüvelyk átmérőjű kijelzőt kapott. Memóriából 256 MB RAM és 512 MB ROM jutott az eszközbe, de a háttértár természetesen microSD kártyával könnyen bővíthető, akár 16GB-ig. Jó hír, hogy az X3-on Android 2.3 található, amelyet a Huawei egy kicsit módosított, hogy „könnyebb” legyen használni. A telefont 2011 márciusában kezdik forgalmazni, először keleten, de később Európában is elérhető lesz.

A tábla kicsit csalódás, főleg ami az operációs rendszert jelenti. A cég sajnos csak 2.2-es Androiddal szállítja az eszközt, frissítési lehetőségekről egyelőre nincs információ. A gép lelke egy Snapdragon processzor, amely 1GHz-en fut. Memóriából fél GB ROM-ot pakoltak a 7 hüvelykes (800×480) táblagépbe. Árazása várhatóan 300 dollár körül várható.

Az S7-nek létezik egy Pro változata is, amely egy dual core processzort kapott (1,2 Ghz). A Pro kijelzőjének a felbontása is komolyabb, 1280 X 800 pixel.

Szólj hozzá