Home Hírek HTC Flyer – újabb tábla

Természetesen 2011-ben már a HTC sem maradhat ki az androidos táblagép bizniszből. A Flyerről már korábban is hallhattunk, az MWC-en viszont már meg is csodálhatta a nép.

A HTC készüléke a legkisebb az eddig bejelentett új gépek közül, nem 10 colos, nem 9 colos, hanem csupán 7. A kijelző egyébként 1024 x 600 pixelt képes megjeleníteni. Az Android 2.4 futtatásáról az 1.5 Ghz-es processzor gondoskodik. Álljunk csak meg. 2.4? Így van, a HTC meglepő módon nem a 3.0-at teszi a készülékre. Hogy miért? A cég állítása szerint egyszerűen nem volt idő arra, hogy a megfelelő minőségben módosítsák a Honeycombot, hiszen a HTC a Flyeren is a már elmaradhatatlan Sense felületet használja, annak is a legújabb verzióját, ami a készülékkel együtt mutatkozik be. Ami még említést érdemel, hogy a Flyer támogatja az OnLive cloud alapú játékmegoldását is.

Memória híján nincs a gép, a mérnökök 1 GB RAM-ot pakoltak bele, a beépített háttértára pedig 32 GB-os. Kamerák táján kicsit le van maradva a többi tablethez képest, a frontkamera 1.3 megpixeles, a hátlapra pedig egy ma már átlagosnak mondható 5 megapixeles egység került. A Flyer 2011 második negyedévében kerülhet a boltok polcaira. 4000mAh-os akkumulátorral szállítják, ami 4 órányi folyamatos videólejátszásra elegendő energiát tartalmaz. Árazásról még nincs információ.

Szólj hozzá