Home Hardver A HTC 2011-es mobiltelefon flottája

A HTC újított is, meg nem is. Több modelljén csak „ráncfelvarrást” avagy modellfrissítést végzett, amivel csak a kötelező pluszt hozza 2011-re, semmi extra újdonságot. Vannak viszont új mobilkészülékek is a kínálatában, amelyek bevezetésével jelentősen bővítette a lefedhető ügyfelek számát.

HTC Salse, HTC ChaCha

HTC ChaCha and HTC Salsa

Kezdésnek itt van két új mobiltelefon, amelyeket alapvetően a fiataloknak szán a cég. A két mobilt hívhatjuk a HTC első közösségi mobiltelefonjainak is, hiszen a készülékek rendelkeznek dedikált Facebook gombbal. A környezetfüggő Facebook gombbal becheckelhetünk helyszínekre, fotókat és üzeneteket oszthatunk meg barátainkkal, ismerőseinkkel.
A ChaCha egy újabb Android BlackBerry koppintás, az idő majd eldönti, hogy a HTC-nek sikerül-e vele betörni egy meglehetősen zárt piacra. Kijelzője 2.6 hüvelyk átmérőjű és természetesen teljes QWERTY billentyűzettel rendelkezik. A Salsa-nak ezzel szemben 3.4 hüvelykes kijelzője van, gombok nélkül. Mindkét készülék fél giga RAM-mal és ROM-mal rendelkezik, processzoruk pedig 600Mhz-es. A készülékek 2011 második negyedében kerülnek a boltok polcaira, rajtuk pedig Android 2.3.3 fog futni.

Wildfire S, Desire S, Incredible S

Desire S

A Desire frissített verziójában 1GHz 8255 Snapdragon processzor teszi a dolgát. Az alumínium házban egy 3.7 hüvelykes kijelző kapott helyet, amely 480 x 800 pixel felbontású. Hátul egy 8 megapixeles, elöl pedig 1.3 megapixeles kamera található. Beépített memóriája 1.1 GB, a multitask segítésére pedig a mérnökök 768 MB RAMot pakoltak a házba. A Desire S-en Android 2.4 fog szolgálatot teljesíteni.

Incredible S

Az Incredible S tulajdonképpen a Desire HD modellfrissítése. Kijelzője 4 hüvelyk átmérőjű, processzora és kamerái megegyeznek édestestvére a Desire S-ével. A készüléken egyelőre Android 2.2 található.

Wildfire S

Frissítette a legolcsóbb és legkisebb mobilját is a HTC. A Wildfire-t a szakmai újságok leginkább nagyon alacsony felbontású kijelzője miatt cincálták szét. A Wildfire S elfogadhatóbb kijelzőt kapott. Memóriából 512 RAM és ROM jutott a HTC minijénk.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá