Home Hírek Samsung Galaxy Ace a Telenornál is

A T-Mobile után a Telenor is bejelentette, hogy forgalmazni fogja a Samsung Galaxy sorozatának újabb tagját, az Ace-t. Az Ace kompakt méretű, lekerekített formájával főleg azoknak kedvez, akiknek a minimalista stílus jön be.

Az Ace kijelzője 3.5 colos, viszont meglehetősen alacsony felbontással bír, 480×320 pixelben nézegethetjük rajta az Android Froyot, a gyártó ugyanis alapból Android 2.2-vel szállítja a készüléket.

A sebességről egy Qualcomm processzor gondoskodik, amely 800 Mhz-en fut. Ekkora teljesítmény ilyen kis felbontás mellett valószínűleg elég a rezzenéstelen program futtatásokhoz. A hátlapon egy 5 megapixeles kamerát találunk, egy LED vakuval kiegészítve, hogy a sötét helyeken is jó képeket tudjuk készíteni.

A csomag része még egy szokásos jack dugó, és ami jó hír, még az FM rádiót is sikerült a mérnököknek bezsúfolni  az alig 11,5 miliméter vastag és 113 grammos készülékbe.

A Telenortól MobilKvartett 1000-rel bruttó 9990 forintért elhozható, de aki részletre szeretné megvásárolni, annak sem kell sokat otthagyni az üzletben, kevesebb mint 4000 forintért már hazavihető.

3 hozzászólás to this post

Szólj hozzá