Home Hírek Elérhető árú mobilok az LG-től

Bár az MWC főleg a csillogó mobilokról, repkedő gigaherzekről és processzormagokról szól, azért vannak olyan telefonok is a gyártók kínálatában, amelyeket a földi halandók is elérhetnek. Más szóval elérhető árú telefonokkal is készülnek a cégek, amelyek nagyobb tömeghez juthatnak el – és így akár nagyobb profitot hozhatnak a cégeknek.

Kép: unwired

Az olcsóbb szériák is az Optimus sorozat tagjai. Az Optimus Chat egy szűkebb réteg számára lehet népszerű, hiszen kicsúsztatható QWERTY billentyűzettel rendelkezik. Ezzel máris van egy olyan tulajdonsága, amivel kitűnhet a többi mobil között. Elérhető árával pedig valószínűleg a fiatalok számára lehet vonzó alternatíva. A kategóriából nem tűnik ki a 2.8 inches, 320 x 240 pixeles kijelző, amely 256 ezer szín megjelenítésére alkalmas. A fényképek és videók rögzítéséről a 3.2 megapixeles kamera gondoskodik. A 3G gépes Optimus Chat-en Android 2.2 fut, amely kevés valószínűséggel fog frissülni.

Kép: unwired

Az Optimus ME a Chat billentyűzettel megfosztott verziója, elegánsabb köntösben. A ME-t valószínűleg a közösségi oldalak megszállottjai mellett komolyabb emberek is vásárolhatják, kedvező ára miatt.

Szólj hozzá