Home Hardver Sony Ericsson Xperia Play

A Sony Ericsson Xperia Play volt az egyik legrejtélyesebb mobil az elmúlt fél évben. Az első információ morzsák még tavaly augusztusban röppentek fel. Sokan kételkedtek abban, hogy a Sony Ericsson megcsinálja a „PlayStation Phone”-ját, de ahogy egyre több információ látott napvilágot, úgy lett egyre valószínűbb, hogy a készülék igenis létezik. Tavaly év végére már videót is láthattunk Sony Ericsson gyermekéről, és mostanra már 100 százalékosan itt az Xperia Play.

Az Xperia Play operációs rendszere a Google Android 2.3-as verziója. A játékok futtatásáról az 1 Ghz-es Snapdragon processzor gondoskodik, a Qualcomm Adreno 205 grafikai chip segítségével. A látványért a 4 inches 854 x 480 pixel felbontású kijelző gondoskodik. A cég szerint ezek kombinációjával a telefon képes 60 fpssel futtatni a játékokat. Az akkumulátorban állítólag kicsivel több mint 5 és fél óra játékidő van. A játékok irányítását a PlayStation-ről már ismerős kontrollerek segítik.

Az Xperia Play márciustól lesz megvásárolható. Kapható lesz USA-ban és Európában is. Az árusításra a Sony Ericsson 50 féle játékot ígér, több mint 20 fejlesztőtől. További játékok is várhatóak természetesen. Az Xperia Play képes WiFi hotspotként is működni, és az online játékok során másik készülék csatlakozhat hozzánk.

Az Engadget galériája: http://www.engadget.com/photos/sony-ericsson-xperia-play-official-pics/#3875625

Videó:

További videók:

Hasonló cikkek

Szólj hozzá