Home Hírek Kiszivárgott információk Desire 2, Desire HD2, Galaxy S2, Wildfire 2

Egy napra vagyunk az MWC-tól, amikor is több új telefonról is lehullik a lepel, vége lesz a több hónapon át tartó találgatásoknak. Aki már addig sem bír várni, annak jön most jól pár kiszivárgott információ.

Úgy látszik több gyártó is úgy gondolja, nem dobja el a bejáratott típusneveket, inkább mögé tesz egy számot, ezzel jelölve, hogy ez már az új generációs mobiltelefon.

A Samsung Galaxy S2 nehéz feladatra vállalkozik, korább verzió jó sikereket ért el több kontinensen is. Az S2 erős hardverrel érkezik, dual-core Qualcomm 8260 processzor köré épül, nem pedig Samsung Orionra ahogy azt korábban sokat sejteni vélték. Hatalmas, 4,3 hüvelykes super AMOLED plus kijelzővel rendelkezik. A 8 megapixeles kamera 1080p videófelvételre is alkalmas. Emellett említést érdemel a 2 megapixeles előlapi kamera, az NFC támogatás, illetve a HDMI kimenet.

A HTC sikertelefonjának a Desire-nek a folytatása ugyanazt a dual-core processzort tartalmazza, mint a Galaxy S2. Kijelzője qHD, 960×540 pixel felbontású amely Super LCD technológiára épül. Szintén 8 megapixeles kamerával rendelkezik és ahogy az S2 a Desire 2 is alkalmas 1080p videó rögzítésre.
A HD2 kijelzője a most fellelhető információk szerint 3.3 hüvelykes lenne, de ez valószínűleg csak félregépelés.

Íme a Pocketnow információ:

Szólj hozzá