Home Hírek Honeycomb-os táblával jön a Toshiba is

Valami olyasmi kezdődik el, mint pár éve a telefonoknál. Egyre több gyártó jelenti be, hogy Android, konkrétan Honeycomb alapú tábla megoldással áll elő.

Jött a Motorola, amely a Xoomnak akkora kampányt csinált, hogy tényleg mindenki arról, illetve a reklámokról beszélt. Kiszivárgott már az is, hogy az LG saját megoldása idén tavasszal landol a T-Mobile-nál. A HTC is készül valamivel, de ő egy kicsit, úgy látszik, le van maradva.

A Toshiba táblájáról már korábban lehetett hallani pár dolgot,  most a cég elkészült a géphez tartozó weboldallal, a TheToshibaTablet.com-mal.

A Toshiba megoldása is Android 3.0-ra épül. A készülék 10.1 inches lesz, HDMI, USB és micro-USB kimentet is kap. Két kamerával látják el, egy elől, egy hátul, a videó chat támogatásához. És hogy még mit támogat? Hát persze a flasht, ami az androidos gyártók kezében egy elég kemény ütőkártya az iPad ellen. Persze ennyivel még nem lehet megnyerni a meccset, meglátjuk, hogy az 5 színben kapható Toshiba tábla mennyire lesz kapós.

Szólj hozzá