Home Játékok Visszatért a Kongregate Arcade a Marketbe

Pár napja írtunk a Kongregate appról, amivel több mint 300 – és egyébként folyamatosan bővülő – flash játékhoz férhetünk hozzá. Az alkalmazást azonban a Google eltávolította a Marketből, mivel megsértette a szabályzatot azzal, hogy más szoftvereket lehetett vele letölteni.

Nyilván a Kongregate nem akart kimaradni a Marketből, ezért kicsit változtattak az alkalmazáson: kivették a letöltést például, illetve a játékokat a program a böngészőben nyitja meg.

Mától tehát ismét elérhető a Marketben az app, akinek “flash képes” telefonja van és szeret játszani, mindenképpen próbálja ki. A program előző verzióját már több ezren töltötték le és adtak 4-5 csillagos értékelést. Valószínűleg a mostani sem lesz rosszabb.

2 hozzászólás to this post
  1. kivettek a letoltest? az igen remek, mivel akkor az adatforgalom terhere lehet pl a tobbtiz megas jatekokat leszedni/jatszani?

    utananezek, remelem az elozo nem-marketes verzio mukodokepes maradt.

  2. Hát igen, ha nem lehet letölteni akkor semmi értelme az egésznek.. minden alkalommal amikor játszani szeretnél valamelyik játékkal, újra és újra le kell tölteni? ez így elég gáz.

Szólj hozzá