Home Hírek Angry Birds társasjáték

Készül az Angry Birds társasjáték. Úgy látszik, a Rovió arany tojást tójó tyúkja (madara) számára nem elég, hogy az összes létező számítógépes platformot meghódította, offline verzióban is tarolni akar. Könnyen így lehet, ugyanis hamarosan a boltok polcaira kerül az Angry Birds társasjáték, nem feltételen csak gyereknek.

A társasjátékban minden van, ami híres eredeti verzióban megtalálható. Többféle színű, és méretű madár, épületek, zöld disznók, és természetesen az elmaradhatatlan csúzli is a játék része.  Az épületek felépítését a véletlenszerűen húzott kártyák segítik.

A hírek szerint a társasjáték 15 dollárba fog kerülni, ami átszámítva 3000 forintba kerül, a hazai társasjáték árakhoz viszonyítva abszolút nem drága.

A játék hihetetlenül népszerű lett. Az első kiadás iPhone-ra jelent meg, az Android verzió megjelenését pedig már több százezren várták. A Rovio jó érzéssel nyúlt az Androidhoz, a játék ingyenesen letölthető a mai napig. Azóta már a karácsonyi verzió is megjelent Androidra, és a cég dolgozik az Angry Birds light-on is, ami a gyengébb hardverű telefonokra lehet jó választás. Az Angry Birds több országban vezeti az iPhone-ra letöltött fizető játékok listáját, és a Nokia Ovi store-jában is a legnépszerűbb. A napokban debütált PSP-n és Windows-on is a játék, és már biztosan nem kell sok hozzá, hogy az XBOX, illetve Play Statation tulajok is dühös madarakat hajigáljanak.

Szólj hozzá