Home Programok Vatera

Amikor pár napja láttam, hogy a Vatera kiadta saját iPhone-os alkalmazását izgatottan kerestem a Marketben, hátha ott van az androidos verzió is. Sajnos nem találtam, és el is keseredtem gyorsan, hogy lám, akkor itthon még nincs akkora hangsúly az Androidon. Ma viszont azt a remek hírt kaptam, hogy a Vatera mégis elkészítette az alkalmazását kedvenc platformunkra.

Az app, amely „Vatera” névre hallgat már elérhető a Marketben. A szoftver ugyanolyan robosztus, mint az iPhone-os verzió, nem csak egy silány Androidos programól van szó. Az alkalmazásba beépített aukció figyelő és üzenetkezelő is van, tehát aki sokat vaterázik, és szeretné távolról is figyelemmel követni az eseményeket, annak szinte kötelező ez a program. Szerencsére az alkalmazás nem óriási méretű, így gyengébb telefonokra is könnyen és baj nélkül telepíthető.

A program teljeskörű használatához SMS-sel megerősített Vatera felhasználói fiók szükséges. A program képernyőjén azonnal láthatjuk a három fő menüpontot, „Aukciótár”, „Keresés”  illetve a már említett „Üzenetek”. Az eddigi gyors tesztelés alapján a program gyorsan és stabilan működött, bár annyit azért elmondhatunk, hogy kevesebbszer használja az Android által nyújtott UI elemeket, mint amennyiszer lehetne, inkább saját megoldásokkal operál a program. De ez egy 1.0-as verziószámú alkalmazásnál abszolút elnézhető. Az viszont már nagyobb szívfájdalom, hogy a program az elfordított nézetet nem támogatja.

Hasonló cikkek
1 hozzászólás to this post
  1. Na, ez egy hasznos dolog tényleg – így akkor sem marad le az ember a fontosabb dolgokról, ha nem jut gépközelbe pár napig. Remélem a továbbiakban is hasonló ütemben fognak megérkezni nekünk is az iphone programok, mert akkor elég könnyen verné az android.

Szólj hozzá